4
20 min
Pastaroad
Kanapasta
Kanapasta on klassikaline roog, millega ebaõnnestuda ei saa. Selle toidu valmistamiseks kasuta ära eelmisest toidukorrast järelejäänud linnuliha, olgu selleks siis Rannamõisa ahjukana, grillitud kanakintsuliha või – filee! Samuti võid kasutada jahutatud kanaliha, mille kasutamiseks prae see pannil koos peekoniga eelnevalt valmis.
Koostisosad
-
- 200 g spagette
- 125 g suitsupeekonit
- 200 g küpsetatud/grillitud kanaliha
- 4 sl meelepärast tomatikastet
- 2 sl hakitud tilli
- 50 g parmesani
- soola, pipart oliiviõli
Valmistamine
Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees valmis. Nõruta ning säilita pool klaasi pastakeeduvett.
Prae peekoniribasid pannil paar minutit, seejärel lisa pannile kanaliha ning tomatikaste. Lisa juurde till ja vala pannile pool klaasi pastakeeduvett. Sega ning lisa juurde parmesan ja keedetud spagetid. Maitsesta ning serveeri täiendava parmesani ja oliiviõliga.