8
30 min
Pirukad
Kanapirukas
See kanapirukas on mõnus vaheldus pitsale, mille valmistamise teeb eriti lihtsaks külmutatud pärmi-lehttaina kasutamine. Tänu hapukoorekattele on iga amps meeldivalt mahlane!
Koostisosad
-
- 400 g pärmi-lehttainast
- 300 g broilerifileed
- 10 cm jupp porrut
- 100 g riivitud juustu
- 50 g sinihallitusjuustu
- 1 muna
- 200 g hapukoort
- soola, pipart
Valmistamine
Prae väikesteks tükkideks lõigatud kana pannil õlis valmis, vahepeal maitsesta soola ja pipraga. Poole küpsemise ajal lisa pannile ka porruviilud. Pane tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Tee noaga 2 cm kauguselt äärtesse sisselõige. Laota peale kana-porrusegu ning selle peale raputa murendatud sinihallitusjuust ja riivjuust.. Klopi muna hapukoorega lahti ja vala pirukale. Küpseta 200 kraadi juures seni kuni pirukas on pealt kuldne.