Kanapirukas juustu ja lillkapsaga
Toitev pirukas kanaga, millele lisab maitsenüanssi lillkapsas. Kui lillkapsas aga üldse meeltmööda ei ole, siis jäta see köögivili lisamata!
Koostisosad
-
- 500 g pärmi-lehttainast
- 1 muna (pealt määrimiseks)
- 200 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- 75 g spinatit (värsket või külmutatud)
- 150 g lillkapsaõisikuid
- 75 g sinihallitusjuustu
- soola, pipart
Valmistamine
Lõika tainast välja 6 suuremat põhjaks minevat ringi ning 6 väiksemat tainaringi, mis lähevad pirukale katteks. Vooderda muffinivormi augud suuremate tainaketastega.
Täidise valmistamiseks tükelda broilerifilee ning prae pannil küpseks, poole pealt lisa spinatilehed ning maitsesta soola ja pipraga. Keeda lillkapsasõisikuid soolaga maitsestatud vees mõni minut, kuni need on kergelt krõmpsud. Tõsta praetud kanasegu ning lillkapsaõisikud tainapõhjadele, murenda peale sinihallitusjuust. Kata pirukad väiksemate tainaketastega, suru servad kokku ning määri pirukaid pealt lahtiklopitud munaga. Küpseta pöördõhurežiimile 180 kraadi juures 20-30 minutit.