6
1 h
Pearoog
Pidulik
Kanarulaad
Selle retsepti eelduseks on terve broileri kontidest eemaldamine. Kuidas see käib? Seda lihtsat tegevust vaata meie kana konditustamise samm-sammulisest videoõpetusest: www.youtube.com/watch?v=ooK9Vy7hn8Q
Koostisosad
-
- 300 g Rannamõisa jahutatud kalkunihakkliha
- 1 väike paprika
- 1 kondistatud broiler
- 100g peekonit
- 150g riivitud juustu
- soola, pipart
Valmistamine
Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Haki paprika väikesteks tükkideks. Laota kondistatud kana lõikelauale naha pool all ning maitsesta see soola-pipraga. Laota peale hakkliha, seejärel peekon, paprika ja juust ning keera kana rulli. Seo liha nööriga rulaad kinni ning küpseta 180 kraadi juures u 45-50 minutit.
Rulaadi täitmiseks sobib nii kalkunihakkliha kintsulihast kui ka rinnalihast.