postthumb
6
1 h
Pearoog
Pidulik

Kanarulaad

Selle retsepti eelduseks on terve broileri kontidest eemaldamine. Kuidas see käib? Seda lihtsat tegevust vaata meie kana konditustamise samm-sammulisest videoõpetusest: www.youtube.com/watch?v=ooK9Vy7hn8Q

 

Koostisosad

    • 300 g Rannamõisa jahutatud kalkunihakkliha
    • 1 väike paprika
    • 1 kondistatud broiler
    • 100g peekonit
    • 150g riivitud juustu
    • soola, pipart

Valmistamine

Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Haki paprika väikesteks tükkideks. Laota kondistatud kana lõikelauale naha pool all ning maitsesta see soola-pipraga. Laota peale hakkliha, seejärel peekon, paprika ja juust ning keera kana rulli. Seo liha nööriga rulaad kinni ning küpseta 180 kraadi juures u 45-50 minutit.

Rulaadi täitmiseks sobib nii kalkunihakkliha kintsulihast kui ka rinnalihast.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun