2
25 min
Lõunasöök
Klassika
Klassikaline kanašnitsel
Kõige klassikalisem retsept traditsioonilise kanašnitsli valmistamiseks.
Koostisosad
-
- 2-3 Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- 1 muna
- 1 sl vett
- ca 2 dl jahu
- ca 0,5-1 tl soola
- 1 dl riivsaia
- õli (praadimiseks)
Valmistamine
Tambi fileed lihahaamriga toidukile vahel õhukeseks. Võta 3 kaussi, esimeses sega jahu soolaha, teises klopi lahti muna koos veega ning kolmandasse tõsta riivsai. Seejärel pane fileed ükshaaval esmalt jahusegusse, siis munasegusse ning kõige lõpuks paneeri fileesid riivsaias. Kuumuta pannil õli, prae fileesid esmalt ühelt kuldpruuniks ning seejärel teiselt poolt. Serveeri värske salati, riisi või mõne muu meelepärase lisandiga.