Kanasupp spinati ja kookosega
Magus porgand mahedas kookossupis on imemõnus. Supp ise on veidi vürtsikas ja lihaga koonerdatud ei ole. Mulle meeldib seda suppi valmistada panni peal, kuid kellele säärane supikeetmise viis veider tundub, siis võib retseptis panni asemel pott lugeda 🙂 Retsept Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)
Koostisosad
-
- 500 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- 2 porgandit
- 100 g porrut (ca 15 cm jupp)
- 100 g spinatilehti
- 200 ml kookoskoort
- 400 ml vett
- 2 küüslauguküünt
- 3-4 sl sojakastet
- soola
- 1 tl purustatud koriandriseemneid
- noaotsaga cayenne pipart
- õli
Valmistamine
Kuumuta pannil õli, lisa viilutatud porru ja kuumuta paar minutit. Lisa ka viilutatud porgandid ja tükeldatud kanafilee. Pruunista segu seni, kuni kanatükid on küpsed. Sega juurde purustatud küüslauk ja spinatilehed. Lisa ka vesi ja kookoskoor ning sega korralikult läbi. Maitsesta sojakastme, soola, koriandriseemnete ja cayenne´i pipraga. Lase supil keema tõusta. Lülita pliit välja ja jäta pann kaanega kaetult järelkuumusele podisema.
Soovi korral võid supile lisada ka riivitud ingverijuurt!
Foto: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)