postthumb
4-6
30 min
Võileivad
Lihtne

Kanatäidisega takod

Mõnus mugavustoit, mida saad valmistada nii jahutatud linnulihast, kui ka juba küpsetatud grill-lihast. Viimasel juhul on takode meisterdamine eriti kiire!

Koostisosad

    • 0,5 sibulat
    • 300-400 g Rannamõisa jahutatud kanakintsuliha
    • või jahutatud liha asemel sama kogus küpsetatud linnuliha
    • 2 küüslauguküünt, hakituna
    • 0,5 tšillipiprakauna
    • 2-4 sl teriyaki kastet
    • 2 sl sojakastet
    • salatilehti
    • värsket kurki
    • 4 sl Kreeka jogurtit
    • hakitud (soola)pähkleid
    • sool, pipar

Valmistamine

Prae pannil tükeldatud sibulat. Tükelda toores linnuliha* ning lisa sibulale seltsiks koos hakitud küüslauguküüne ja tšillitükkidega. Maitsesta veidikese soola ja pipraga ning lisa pannile teriyaki ning sojakaste. Sega ning küpseta liha valmis. Vajadusel haki segu kahvliga väiksemaks ning soovi korral võid täiendavalt lisada teriyakit.

Tõsta takodele salatileht. Ribasta või tükelda kurgid ning pista värskuse andmiseks salatilehtedele. Tõsta peale pisut Kreeka jogurtit. Seejärel lisa meelepärases koguses kanatäidist ning raputa üle hakitud pähklitega. Kaunista ja serveeri!

*Kui kasutad juba küpsetatud linnuliha, siis prae sibul, küüslauk ja tšilli pannil valmis. Sega juurde tükeldatud linnuliha ning lisa segades ülejäänud kastmed ja maitseained!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun