3
40 min
Eelroad
Lihtne
Kanatiivad mee ja sojakastmega
Lihtne snäkk, mille lõpptulemusena valmivad kergelt kleepuvad.
Koostisosad
-
- 500 g Rannamõisa jahutatud kanatiiva keskosa
- soola, pipart, oliiviõli
-
Glasuur
- 1 sl võid
- 1 sl mett
- 1 sl heledat sojakastet
- 0,5 tl paprikapulbrit
- 0,5 tl cayenne´i pipart
Valmistamine
Maitsesta kanatiivad soola ja pipraga ning tõsta ühekordse kihina ahjuvormi. Piserda peale pisut oliiviõli ning küpseta 200 kraadi juures 15 minutit. Samal ajal sulata potis või, lisa segades ülejäänud ained ning sega ühtlaseks. Vala segu kanatiibadele (vajadusel sega vormis, et kõik saaks ilusti kastmega kokku) ning küpseta neid veel 20 minutit. Serveeri.