postthumb
3
50 min
Pearoog

Kanatiivad seesamiõli-sibulamarinaadis

Seesamiõli annab kanalihale juurde meeldivalt tugeva maitse, mistõttu sobib see kanatiibade marinaadi maitsestamiseks imehästi.

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud broileritiibasid
    • 0,5 sibulat
    • soola
  • Marinaad
    • 3 sl ketšupit
    • 1 sl sojakastet (heledat)
    • 1 sl seesamiõli
    • 1 tl valgeveiniäädikat

Valmistamine

Sega marinaadi ained omavahel ning sega seejärel kokku kanatiibadega. Viiluta sibul ning lisa kanatiibadele.  Lase lihal jahedas maitsestuda üleöö. Seejärel laota kanatiivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile( naha pool üleval), raputa peale pisut soola ning küpseta 180 kraadi juures 45-50 minutit.

Enne küpsetamist lase kanatiibadel toatemperatuuril seista ca 10 minutit.

Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun