3
50 min
Pearoog
Kanatiivad seesamiõli-sibulamarinaadis
Seesamiõli annab kanalihale juurde meeldivalt tugeva maitse, mistõttu sobib see kanatiibade marinaadi maitsestamiseks imehästi.
Koostisosad
-
- 800 g Rannamõisa jahutatud broileritiibasid
- 0,5 sibulat
- soola
-
Marinaad
- 3 sl ketšupit
- 1 sl sojakastet (heledat)
- 1 sl seesamiõli
- 1 tl valgeveiniäädikat
Valmistamine
Sega marinaadi ained omavahel ning sega seejärel kokku kanatiibadega. Viiluta sibul ning lisa kanatiibadele. Lase lihal jahedas maitsestuda üleöö. Seejärel laota kanatiivad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile( naha pool üleval), raputa peale pisut soola ning küpseta 180 kraadi juures 45-50 minutit.
Enne küpsetamist lase kanatiibadel toatemperatuuril seista ca 10 minutit.
Foto: Ragne Värk