2
30 min
Võileivad
Kanavõileib
Koostisosad
-
- 2 tk Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- 2 muna
- 4 sl riivitud juustu
- 2 kandilist saiaviilu
- 2-4 sl majoneesi
- 2 sl murendatud sinihallitusjuustu
- peaotäis tükeldatud jääsalatit
- marineeritud kurgi viile
- soola, pipart
Valmistamine
Küpseta broilerikintsulihad pannil mõlemalt poolt küpseks, vahepeal maitsesta soolaga. Lõika seejärel kintsulihatükid viiludeks. Teisele pannile löö küpsema 2 muna. Raputa mõlemale munale peale 1 sl riivitud juustu, maitsesta soola-pipraga ning küpseta seni, kuni muna on hüübinud, seejärel küpseta hetke ka teiselt poolt.
Määri saiaviiludele peale majonees, raputa peale sinihallitusjuust ja järelejäänud 2 sl riivitud juustu. Pista saiad ahju ning küpseta seni kuni juust on sulanud. Seejärel "ehita valmis" võileib - pane juustule peale jääsalatiribad, seejärel kanalihaviilud, kurgiviilud ja praemuna. Tee samamoodi valmis ka teine võileib.
Võid selle võileiva vahele pista ka mõned pannil klaasjaks
küpsetatud sibulaviilud.