4
45 min
Pearoog
Gluteenivaba
Kanavorm toorjuustuga
Koostisosad
-
- 400 g broilerifileed
- 2 porgandit
- 1 sibul
- 300 g õuna
- 1 paprika
- 1 pk (150g) Farmi klassikalist toorjuustu, toasooja
- 1 sl hapukoort
- suur peotäis riivitud juustu
- soola
Valmistamine
Tükelda kanafilee. Koori ja viiluta porgandid ja sibul. Koori õun ja tükelda, viiluta paprika. Küpseta pannil õlis kanafileetükid mõlemalt poolt küpseks, poole pealt lisa pannile ka porgandi- ja sibulaviilud. Maitsesta soolaga.
Pane võiga määritud ahjuvormi (Ø22cm) viilutatud paprika, selle peale kanafileetükid, porgand ja sibul. Sega toorjuust hapukoorega ning laota pool segust vormi. Laota peake õunatükid ning seejärel ülejäänud toorjuust Määri sinna peale kiht pool toorjuustust. Raputa peale riivitud juust ja küpseta 180 kraadi juures 30-35 minutit.