Kaneelised kanapoolkoivad
See retsept üllatab Teid kindlasti positiivselt. Lisaboonusena valmib toit kiirelt ning ei nõua küpsemiseks ülemäära kaua aega.
Koostisosad
-
- 1,2 kg Rannamõisa Jahutatud broileripoolkoibi
- 1-1,5 tl kaneeli
- ca 2 tl soola
- 1 tl musta jahvatatud pipart
- 4 purustatud küüslauguküünt
- 1 sibul
- 3 dl keeva vett
- 300 g tomatipasta
- 1 sl erinevaid kuivatatud ürte
Valmistamine
Kuivata kanapoolkoivad majapidamispaberiga. Sega omavahel kaneel, sool ja pipar ning hõõru saadud seguga kokku kanapoolkoivad. Kuumuta õli pannil ning pruunista koivad igast küljest, selleks kulub ca 4-5 minutit (kuumuta koibi pannil mitmes jaos, vastasel juhul jääb pann liiga kitsaks ning praadimise asemel hakkavad koivad hauduma).
Seejärel võta pott ja pane sinna ca 2 sl õli. Lisa purustatud küüslauguküüned ja hakitud sibulatükid ning prae keskmisel kuumusel õlis klaasjaks. Seejärel lisa keev vesi, tomatipasta ja kuivatatud ürdid. Lisa eelnevalt pruunistatud broilerikoivad ja hauta madalal kuumusel ca 35-40 minutit. Maitsesta lõplikult.