postthumb
5-8
1 h
Pirukad
Gluteenivaba!

Kartulipõhjaga kanapirukas

Teistmoodi kanapirukas, kus põhjaks on vaid keedetud kartulid. Ei mingit tainaga mässamist. Keeda kartulid ja suru need siis vormi põhja ja äärtele!

Koostisosad

    • 800 g äsja keedetud kartuleid
    • 300 g broilerikintsuliha
    • 3 tükeldatud küüslauguküünt
    • 200 g riivitud suvikõrvitsat
    • 1 sl teriyaki kastet
    • 2 muna
    • 150 g hapukoort
    • 100 g riivjuustu
    • soola, pipart

Valmistamine

Pane kartulid võiga määritud vormi ja tambi need klaasiga puruks. Suru need klaasi abil vormi põhja ja äärtele. Kartulid peavad olema äsja keedetud SOOLAGA maitsestatud vees, nii ei jää lõpptulemus mage.

Tükelda ja prae pannil valmis broilerikintsuliha, maitsesta ja tõsta kõrvale. Samal pannil prae läbi küüslauguküüned, lisa suvikõrvits ja küpseta mõned minutid. Lisa kanaliha ja sega juurde teriyaki. Maitsesta soola ja pipraga ning tõsta segu kartulipõhjale.

Sega munad ja hapukoor, maitsesta soolaga. Vala vormi (läbimõõduga 22-24 cm). Raputa peale juust ja küpseta pirukat pöördõhurežiimil 180°C juures 30-40 minutit.

Vaata ka selle piruka valmistamise videoõpetust!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun