postthumb
3
30 min
Pearoog

Kiire kalkuniroog või ja sinepiga

See roog valmib imelihtsalt  ning seetõttu sobib suurepäraselt valmistamiseks kiirel ajal lõuna- või õhtusöögiks. Ettevalmistustöödena on kalkuniviilud vaja vaid maitsestada ning sinepiga kokku hõõruda. Seejärel küpseb roog ahjus juba koos või-tükkidega maitsvaks toiduks.

Foto: Ragne Värk

 

 

Koostisosad

    • 600 g Rannamõisa jahutatud kalkunirinnafileed
    • soola
    • 2 sl mahedat sinepit
    • 50 g võid

Valmistamine

Lõika kalkunifilee 2-3 cm paksusteks viiludeks. Maitsesta need soolaga ning hõõru kokku sinepiga. Seejärel laota kalkuniviilud ahjuvormi. Aseta peale võitükid ning küpseta 180 kraadi juures 20-25 min. Serveeri koos värske salati või pastaga. Roog ei sisalda gluteeni!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun