3
40 min
Pastaroad
Lihtne
Kiire kanakarri
Rohkem idee kui retsept, mille järgi valmib tõeliselt kiirelt maitsev lõuna- või õhtusöök. Valmistamisel on kasutatud Rannamõisa Kollast kanapada!
Koostisosad
-
- 1 pakk Rannamõisa Kollast kanapada
- 150 g Ramen nuudleid
- soola, pipart
- 3 sl sulatatud juustu "Merevaik"
- maitserohelist
- juustu, oliiviõli (peale)
Valmistamine
Pane Rannamõisa kanapada koos karbiga ahju ning küpseta 180 kraadi juures 30-40 minutit.
Vahetult enne kanapaja valmimist keeda Ramen nuudlid soolaga maitsestatud vees valmis, selleks kulub umbes 3 minutit. Nõruta lohakalt ning jäta pisut alles nuudlite keetmise vedelikku. Pane 3 sl keeduvedelikku pannile ning sulata selles sulatatud juust. Seejärel lisa nuudlid ning küpsetatud kanapada (kogu küpsemisvedelikuga). Sega, et nuudlid saaks ilusti kastmega kaetud, lisa veidi hakitud maitserohelist ning maitsesta vajadusel täiendavalt. Serveerides piserda üle oliiviõliga ning raputa peale juustu.