Kiire kanavokk
Vokiroad on tõelised üllatajad – maitsevad imeliselt ning valmivad tõeliselt kiiresti. Ja kui kasutad kiiresti küpsevat kanaliha, siis saab üks vokiroog veelgi kiiremini valmis!
Koostisosad
-
- 150 g munanuudleid
- 250 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- 1 küüslauguküüs
- pöidlasuurune jupp ingverit
- 1 paprika
- suur peotäis ribadeks lõigatud jääkapsast
- 1 muna
- soola, pipart, õli
-
Kaste
- 3 sl heledat sojakastet
- 2 sl oliiviõli
- 1 tl pruuni suhkrut
- 2 sl Teriyaki kastet
- pipart
Valmistamine
Keeda munanuudlid soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta. Sega kastmeained omavahel. Tükelda kanaliha, koori ja haki väikemaks küüslauguküüs ja ingver. Lõika paprika ribadeks.
Kuumuta (vokk)pannil 2-3 sl õli. Lisa pannile kana ja küüslauk-ingver. Kuumuta kiirelt kõik läbi. Kui kana on küps, tõsta kõik pannilt. Samal pannil kuumuta veel 2-3 sl õli. Lisa paprika ja jääkapsas. Voki kergelt ning löö siis pannile muna. Lase sel hüübida ning sega köögiviljadega. Nüüd vala pannile kaste, seejärel kana (koos küüslaugu, ingveri ja praevedelikuga) ning kõige viimasena lisa munanuudlid. Sega läbi, maitsesta ning serveeri!