35 min
Grilltoidud
Gluteenivaba
Kiire sibulamarinaad kanale
Kanaliha omandab maitseid oluliselt kiiremini kui sea- või veiseliha. Seepärast piisab vähesest ajast, et marinaadis olles omandaks kanaliha kiiresti vajalikud maitsed. Ka seesama sibulamarinaad jagab kanalihale maitseid lihtsasti, mistõttu piisab maitsestumiseks 3-4 tunnist. Lõpptulemuseks on kerge sibulase mekiga linnuliha, mis mekib imeliselt! Gluteeni- ja laktoosivaba!
Foto: Ragne Värk
Koostisosad
-
- 500-600 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- 1 sibul
- kimbuke tilli
- 4-5 sl õli
- soola
Valmistamine
Lõika kanafileed kolmeks või neljaks (olenevalt filee suurusest). Lõika sibul viiludeks, haki till. Pane kaussi kanatükid, sibulaviilud, till ja õli ning sega kätega komponendid segamini. Lase maitsestuda 3-4 tundi. Seejärel maitsesta fileed soolaga ning küpseta grillil fileed valmis.