Kiirelt valmiv laimi-meekana (Paleoretsept)
Lihtsalt ja kiirelt valmiv kanafilee retsept, mis maitsestatud mee ja laimiga. Eelnevat marineerimist see retsept ei vaja. Pane lihtsalt filee pannile ning küpsemise ajal maitsesta kokku segatud kastmega. Pakkuda võid laimi-meekana riisi, tatra või lihtsalt värske salatiga. Valmistamiseks kasuta broilerifileed või rinnafileest minutipihve. Esimesel juhul tambi eelnevalt fileed õhemaks, rinnafileest minutipihvide valmistamisel see aga vajalik ei ole!
Koostisosad
-
- 2 Rannamõisa jahutatud broilerifileed või broileririnnafileest minutipihve
- 1 tl mett
- 0,5 laimist pressitud mahla
- soola, pipart
Valmistamine
Maitsesta kanaliha soola-pipraga. Kuumuta pannil sorts õli ning pane fileed pannile küpsema. Sega omavahel kokku mesi ja laimimahl. Kui fileed on ühelt poolt küpsenud, pööra need ümber. Piserda peale pool meesegust ning küpseta kanad valmis. Vala peale järelejäänud meesegu ning paku koheselt.
See retsept sobib valmistamiseks pannil või siis grillil!