1-2
15-20 min
Hommikusöögid
Gluteenivaba
Kinoapuder suitsukana ja spinatiga
Kinoapuder sobib suurepäraselt toitvaks hommikusöögiks. Selle roa teevad eriliselt lisandid, mis lõpptulemuse tõeliselt maitsvaks muudavad!
Koostisosad
-
- 1 dl keetmata kinoad
- ca 3,5 dl vett
- soola, pipart
- suur peotäis spinatilehti
- 1-2 sl sulatatud juustu
- Rannamõisa suitsutatud kanakintsuliha
- kirsstomateid, hernevõrseid, suhkruherneid (serveerimiseks)
- oliiviõli
Valmistamine
Pane kinoa soolaga maitsestatud vette ning lase sel keema tõusta. Seejärel kuumuta keskmisel kuumusel umbes 5-8 minutit. Lülita pliit välja ning lase kaane all pudrul maitsestuda veel umbes 5 minutit. Vahepeal lase teises potis vesi keema, lisa sellesse peotäis spinatilehti ning kuumuta minutijagu. Seejärel nõruta ning püreesta spinat kannmikseris. Sega saadud segu koos sulatatud juustuga putru. Maitsesta lõplikult ning serveeri! Nirista kindlasti peale oliiviõli ning raputa peale musta pipart