4
15 min
Pearoog
Klassikaline kanavrapp
Kui nüüd ausalt öelda, siis vrapp on täpselt selline hea külmkapitühjendusroog. Vaatad oma külmkapi sisu üle ning pistad seejärel tortilja vahele kõike seda, mis meelepärane. Kui aga ühtegi mõtet ei tule, mis vrapi „kokku ehitamiseks” on vaja, siis üks idee alljärgnevalt:
Koostisosad
-
- 4 tortiljat
- 4 sl sulatatud juustu
- salatilehti
- 300 g küpsetatud kanaliha või meelepärast sinki või suitsukana
- 100 g värsket kurki, viilutatuna
- 2 muna, hakituna
- 4 sl riivitud juustu
- 4 sl kodujuustu
- väike peotäis paprikaribasid
- soola, pipart
- 2 sl majoneesi
Valmistamine
Määri tortiljadele sulatatud juust, selle peale laota salatilehed. Aseta peale kanaliha, kurgiviilud, muna, juust, kodujuust ja paprikaribasid. Maitsesta soola ja pipraga ning määri peale pisut ja majoneesi. Keera kõik tortiljad tihedalt rulli. Serveeri! Võimalusel lase enne sööma asumist vrapil 5 minutit maitsestuda.