4-5
30 min
Grilltoidud
Kleepuvas kastmes kanatiivad
Selle roa valmistamiseks sobivad nii kanatiivad, kanatiibade õlaosa kui ka tavaline kintsuliha või filee. Esmalt on vaja liha grillil valmis küpsetada ning seejärel eelnevalt valmistatud kastmega kokku segada.
Koostisosad
-
- 800 g Rannamõisa jahutatud kanatiibu või broilerikoiva õlaosa (sobib ka kintsuliha või filee)
- seesamiseemneid
-
Kaste:
- 3 sl heledat sojakastet
- 2 sl pehmet mett
- 1 tl hakitud ingverit
- 1 küüslauguküüs
- 2 sl ketšupit
Valmistamine
Grilli kanaliha kuumal grillil ilusti valmis! Kastme valmistamiseks pane sojakaste, mesi,ingver ja purustatud küüslauguküüs potti ning kuumuta keskmisel kuumusel aeg-ajalt segades umbes 10 minutit. Selle ajaga peaks kaste juba paksenema ning kleepuva tekstuuri saavutama. Seejärel lisa ketšup ning kuumuta veel paar minutit. Tõsta jahtuma ning kohe kui kanaliha on valmis sega kaste lihaga kokku. Tõsta lihad alusele ning raputa peale helde käega seesamiseemneid.