postthumb
4
10+30 min
Lisandid
Põnev!

Klopitud kurgi salat. Maitsev lisand linnulihaga!

Teistmoodi kurgisalat, kus esmalt tuleb kurk lihahaamriga pehmeks tampida. See annab salatile tekstuuri ja omandab ka salatisse lisatud maitseid paremini. Suurepärane lisand grillitud linnuliha kaaslaseks.

Koostisosad

    • 2 pikka kurki
    • 2 küüslauguküünt
    • 2 sl seesamiõli
    • 2 sl sojakastet
    • 1 tl riisiäädikat
    • 1 tl suhkrut
    • suhkrut, soola, pipart
    • seesamiseemneid (peale)

Valmistamine

Lõika kurgid pikuti pooleks ja tambi lihahaamriga pehmeks, tükelda. Raputa kurgitükkidele peale soola ja lase külmkapis seista umbes 30 minutit, et üleliigne vedelik eralduks. Nõruta seejärel kurgitükid. Haki küüslauk peeneks ja lisa kurgitükkidele. Sega omavahel seesamiõli, sojakaste ja riisiäädikas ning nirista segades kurgitükkidele. Maitsesta!

Raputa peale seesamiseemneid ja serveeri.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun