12 tk
30 min
Pearoog
Gluteenivaba!
Kodujuustu-hakklihakotletid
Need kotletid on kõike muud kui traditsioonilised, aga selle eest on need igati maitsvad ampsud, mis sobivad lisandiks nii riisi, värske salati, kinoa või mõne muu meelepärasega. Lisaks kodujuustule annab kotlettidele mahlakust ja maitset hapukapsas ning sulatatud juust.
Koostisosad
-
- 400 g hakitud kalkuniliha
- 200 g kodujuustu
- 2 sl sulatatud juustu
- 200 g hapukapsast
- 2 sl mahedat sinepit
- soola, pipart, suhkrut
Valmistamine
Pane kõik komponendid kaussi, lisa maitseks soola, pipart ning suhkrut ja sega kogu segu ühtlaseks massiks. Vormi segust pisikesed kotletid ning prae need pannil kuumas õlis mõlemalt poolt kuldpruuniks.