Kodune broilerikoivahautis toortatraga
Kui sa otsid lihtsat broilerikoivaretsepti, mis ei nõu üleliia valmistamisvaeva, siis see on üsna õige valik. Need klassikalise mekiga broilerikoivad nõuavad vaid pisut hautamist, seejärel teeb kogu töö ära ahjukuumus. Lõpptulemuseks on toortatraga valmiv kanaroog, mis sobib hästi lõuna- või õhtusöögiks. Ei vaja täiendavalt lisandite ega ka kastme valmistamist, kuna kõik valmib ühe korraga ja ühes kohas. Sellest hautisest ei leia domineerivad ning võõraid maitseid, mistõttu maitseb see hästi ka lastele!
Koostisosad
-
- 4 Rannamõisa jahutatud broilerikoiba
- soola ,pipart
- 1 tl jahvatatud paprikapulbrit
- 1 sibul
- 1 l (kana)puljongit
- 1 tl mett
- 1 tšillikaun
- 150 g toortatart
Valmistamine
Maitsesta kanakoivad soola, pipra ja paprikapulbriga. Kuumuta paksupõhjalises potis/pannil õli ning pruunista kanakoivad selles esmalt naha pool all ning seejärel ka teiselt poolt (kui koivad ümber keerad, lisa juurde ka sibulaviilud). Tõsta kogu pannil olev segu ahjuvormi. Lisa ülejäänud ained ning küpseta kaane all 180 kraadi juures 50 minutit.