4
30 min
Pearoog
Kodune hakkliha-kapsahautis
Leidub mitmeid põhjuseid, miks klassikalist kapsahautist valmistada:
- Ikka ja jälle seda valmistades veendute, et tegemist on tohutult hea toiduga;
- See roog lennutab Teid koheselt lapsepõlve
- Selle toidu valmistamiseks sobib ideaalselt Rannamõisa hakklihasegu broilerikintsulihast;
- Tänu broilerihakklihsegua kasutamisele on see roog ka taljesõbralik;
- Kapsahautis saab valmib kiiresti ja ilma suurema vaevata;
- Valmistamiseks on vaja vaid mõningaid komponente.
… neid põhjuseid võikski üles lugema jäädagi, aga liigume parem retsepti juurde….
Koostisosad
-
- 1 sibul
- 300 g Rannamõisa hakklihasegu broilerikintsulihast
- 500 g kapsast
- 6 dl vett
- 6 sl sojakastet (heledat)
- soola, pipart
Valmistamine
Haki sibul õhukesteks viiludeks ning prae pannil klaasjaks. Poole pealt lisa pannile hakkliha, maitsesta soola ja pipraga. Prae seni, kuni hakkliha roosakas värvus kaob. Lisa pannile peeneks hakitud kapsaribad, vesi ja sojakaste. Hauta madalal kuumusel 20-25 minutit või seni kuni kapsas on pehme, aga siiski veel krõmps kergelt. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga. Söö niisama või paku koos keedukartulitega.
Taljesõbralikuma toidu saad siis, kui kasutad linnulihast (kalkun/broiler)
valmistatud hakkliha!