5
20 min
Pearoog
Koostisosad
-
- 3 porgandit
- 300 g kaalikat
- 300 g kapsast
- 5 suuremat kartulit
- 300 g suitsupeekonit
- 6 tk Rannamõisa jahutatud broilerikintsusid, seljata või seljaga
- 3 loorberilehte
- soola, mõned pipraterad
- külma vett
Valmistamine
Koori köögiviljad, pese vee all puhtaks ning lõika meelepärasteks tükkideks. Pane seejärel need suuremasse potti. Loputa kanakintsusid külma veel all ning pista koos suitsupeekonitükiga köögiviljade vahele. Lisa loorberilehed, pipraterad ja paar teelusikatäit soola. Vala potti külm vesi - niipalju, et see kergelt köögivilju kataks. Seejärel kuumuta vesi keemiseni, seejärel alanda kuumust peaaegu, et miinimumini ning lase pooleldi kaane all kaetult pliidil podiseda ca 1 tund ja 30 minutit. Keemise vahepeal riisu ära pinnale tekkinud vaht.
Võid ühepajatoidule lisada veel köömneid, mis head köömnemaitset annavad!