postthumb
4-6
1 h 15 min
Lõunasöök
Klassika

Köögivilja-kanahautis

Lihtsasti valmiv lõuna- või õhtusöök kana ja köögiviljadega.

Koostisosad

Valmistamine

Hõõru kanakintsud kokku austrikastme, sriracha´ga ning maitsesta soola-pipraga. Tükelda kapsas, kooritud porgandid ja kartulid ning lisa kaussi lihadele seltsiks. Sega kõik läbi. Tõsta segu ahjuvormi, lisa viilutatud küüslauguküüned ning aseta kõige peale või-tükikesed. Lisa maitseks veel pisut soola ja pipart ning nirista üle veidikese oliiviõliga.

Küpseta rooga pöördõhurežiimil 185 kraadi juures 15 minutit. Seejärel vala vormi puljong, tõsta peale kaas ning küpseta veel ca 40-50 minutit. Raputa peale maitserohelist ja serveeri.

 

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun