postthumb
3
30 min
Supid
Paleo

Kookose-porgandisupp kanaga (Paleoretsept)

See supiretsept on kausike täis maitsvat eksootikat. Koosneb vähestest komponentidest ning saab lihtsalt valmis .Supi valmistamisel on kasutatud kookosrasva, mis annab lõpptulemusele juurde lisamaitset. Kui seda kodus ei leidu, siis võib selle edukalt asendada tavalise oliiviõliga.

 

Foto: Ragne Värk

Koostisosad

    • 200-250 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
    • 2 sl kookosrasva
    • 0,5 sibulat
    • 5 dl kanapuljongit
    • 200 g porgandit
    • 1 dl kookospiima (kreemjat)
    • soola, pipart

Valmistamine

Tambi kanafileed toidukile vahel õhemaks. Kuumuta pannil 1 sl kookosrasva ning prae kanafileed pannil mõlemalt poolt küpseks. Maitsesta soola-pipraga.

Teises potis kuumuta ülejäänud kookosrasv. Viiluta sibul ning prae potis küpseks. Vala juurde puljong. Riivi porgand ning lisa supile, keeda seni, kuni porgand on pehme. Seejärel püreesta supp, lisa segades juurde kookospiim ning kuumuta supp veelkord keemiseni. Maitsesta pipraga. Lisa supile viiludena eelnevalt praetud kanafileetükid ning praadimisest pannile jäänud vedelik. Raputa peale meelepäraseid ürte ja serveeri koheselt.

Võid supile maitseks lisada jupp riivitud ingverit ning 1 tl köömneid.
Lisa need supile koos riivitud porgandiga!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun