Kookospiima ja seentega broilerifileed
Seda rooga saab valmistada broilerifileega, kuid veelgi mõnusama tulemuse saab naha ja kondiga broilerifileega. Selle toote puhul on tegemist rinnafileega, millele on külge jäetud kont ning tänu sellele säilib hõlpsasti filee mahlakus. Täpsemalt saate toote kohta lugeda siit: kondi ja nahaga broilerifilee.
Alloleva retsepti puhul on tegemist paleo-retseptiga, mistõttu puudub roast gluteen, laktoos, kaunviljad. Retsept ise on lihtne ja kiire.
Koostisosad
-
- 3-4 Rannamõisa jahutatud broilerifileed luu ja nahaga
- 250 g šampinjone või muid seeni
- 2 dl kookospiima
- peotäis tilli
- kookosrasva (või muud rasvainet)
- soola, pipart
Valmistamine
Kuumuta pannil veidi rasva ning prae broilerifileed mõlemalt poolt kuldpruuniks (esmalt pane naha pool all pannile). Vahepeal ära unusta soola ja pipraga maitsestada! Tõsta seejärel fileed ahjuvormi. Puhasta ja viiluta šampinjonid ning prae pannil õlis valmis, maitsesta soola ja pipraga. Vala juurde kookospiim ning peotäis hakitud tilli. Sega ning kuumuta hetke. Vala segu ahjuvormi fileedele. Küpseta ahjus 180 kraadi juures 17-20min. Serveeri koheselt