3
50 min
Pearoog
Koorene kana tüümiani ja päikesekuivatatud tomatitega
Selle retsepti kindlaks märksõnaks on lihtsus, kuna nõuab väga lühikest ettevamistusvaeva, seejärel teeb kogu töö ära juba ahi. Kastmeks paku ahjuvormi tekkinud maitserikast kastet. Kõrvale serveerimiseks sobib hästi kartulipüree!
Koostisosad
-
- 800 g Rannamõisa jahutatud broilerikoivatükke
- soola, pipart
- 1 küüslauguküüs
- väike kimbuke tüümiani
- 6-8 päikesekuivatatud tomatit
- 2,5 dl kanapuljongit
- 1 dl vahukoort
- 2 tl mahedat sinepit
Valmistamine
Pruunista kanakoivad pannil õlis mõlemalt poolt kuldseks. Vahepeal maitsesta heldelt soola ja pipraga. Pane ahjuvomi viilutatud küüslauguküüs, hakitud tüümian ja päikesekuivatatud tomatid. Lisa pruunistatud kanakoivatükid. Vala vormi puljong. Sega koor ja sinep omavahel ning vala samuti vormi. Küpseta kana 175 kraadi juures 35-45 minutit.