postthumb
3-4
40 min
Lõunasöök
Gluteenivaba

Koorene kanahautis kapsaga

Millal te viimati kapsahautist valmistasite? See on üsna sarnane roog traditsioonilisele kapsahautisele, kuid milles peaosa mängivad hoopis kanaliha ja seller. Viimane jagab roale äärmiselt põnevat maitset, mis kogu rooga elavdada aitab. Tegemist on kiirelt valmiva roaga ning mille valmistamisega saab hakkama igaüks. Serveeri seda hautis meelepärase lisandiga!

Koostisosad

Valmistamine

Viiluta varsseller ning tükelda kanakintsuliha. Lõika kapsas hästi peeneteks ribadeks. Kuumuta pannil pisut õli ning lisa pannile varsseller. Minuti pärast lisa kanatükid, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta seni, kuni kana on küpsenud. Seejärel lisa kapsaribad, sega kogu roog läbi ning vala siis juurde puljong. Kuumuta madalamal kuumusel umbes 20 minutit või seni, kuni kapsas on on juba pehme, aga siiski kergelt krõmps. Vala juurde koor ning kuumuta veel paar minutit. Maitsesta lõplikult ning sega rooga hakitud koriander!

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun