Koorene kanahautis kapsaga
Millal te viimati kapsahautist valmistasite? See on üsna sarnane roog traditsioonilisele kapsahautisele, kuid milles peaosa mängivad hoopis kanaliha ja seller. Viimane jagab roale äärmiselt põnevat maitset, mis kogu rooga elavdada aitab. Tegemist on kiirelt valmiva roaga ning mille valmistamisega saab hakkama igaüks. Serveeri seda hautis meelepärase lisandiga!
Koostisosad
-
- 2 vart varssellerit
- 500 g Rannamõisa jahutatud broilerikintsuliha
- 500 g tavalist kapsast
- 2,5 dl puljongit
- 1 dl kohvikoort (10%)
- soola, pipart
- peotäis värsket koriandrit
Valmistamine
Viiluta varsseller ning tükelda kanakintsuliha. Lõika kapsas hästi peeneteks ribadeks. Kuumuta pannil pisut õli ning lisa pannile varsseller. Minuti pärast lisa kanatükid, maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta seni, kuni kana on küpsenud. Seejärel lisa kapsaribad, sega kogu roog läbi ning vala siis juurde puljong. Kuumuta madalamal kuumusel umbes 20 minutit või seni, kuni kapsas on on juba pehme, aga siiski kergelt krõmps. Vala juurde koor ning kuumuta veel paar minutit. Maitsesta lõplikult ning sega rooga hakitud koriander!