Koorene pasta kiirel päeval
Kanapasta on vist üks mõnusamaid mugavustoite üldse. Tänu pasta kiirele valmimisele ning kana lühikesele küpsemisajale, valmib roog eriti kiirelt. Niisiis on kanapasta mõeldud eelkõige neile, kel kiirel ajal söögivalmistamiseks aega napib.
Koostisosad
-
- 400 g penne pastat
- 2 küüslauguküünt
- 300 g Rannamõisa jahutatud broilerifileed
- värsket tilli
- 4 dl rõõska koort (35%)
- 100 g riivitud juustu
- 4 sl rohelist sibulat, peeneks hakituna
- soola, pipart
Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees al dente (poolpehmeks). Samal ajal prae pannil õlis peeneks hakitud küüslauguküüned klaasjaks, tõsta kõrvale. Viiluta broilerifileed õhukesteks viiludeks ning prae samal pannil mõlemalt poolt valmis, maitsesta soola ja pipraga. Lisa juurde küpsetatud küüslaugutükid, hakitud till. Vala juurde rõõsk koor ning lase madalal kuumusel hetke podiseda.
Samal ajal nõruta pasta ning lisa segades pannile. Lisa ka juust ja roheline sibul ning sega kõik läbi. Võid pastarooga sisse segada ka rohekelt basiilikulehti!
Serveeri!
Foto: Ragne Värk