Koorene umbrohusupp kanapallidega
Kevad on mõnus aeg! Aianurgas pistab naat pea mulla alt välja ja peenral tärkab maitseroheline. Esimene värske karulauk ja nõgesepunt tasub kindlasti toidu sisse panna, sest kehale kasulikke aineid leidub neis küllaga.
Retsept: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)
Koostisosad
-
- 400 g hakitud broileri kintsuliha
- Soola, pipart
- 1 küüslauguküüs
- 300 g kartulit, koorituna
- 40 g spinatilehti
- Suur peotäis värsket naati
- 6 karulaugu lehte
- 2 sl toorjuustu
- 2 keedetud muna
- Soola
Valmistamine
Lisa hakklihale soola, pipart ja pressitud küüslauguküüs. Sõtku mass tainaks ning veereta ühtlase suurusega pisikesed pallid.
Tükelda kartul ja pane ca 1,5 liitri veega keema. Lisa ka maitse järgi soola. Kui kartul on pehme, siis lisa vette hakitud karulauk, hakitud spinat ja naadid. Lase uuesti keema tõusta ning lisa siis lihapallid. Kõige lõpuks lisa toorjuust ja hakitud keedumunad. Vajaduse korral maitsesta veel soolaga.
NB! Kasuta retseptis noori naadilehti!
Foto: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)