Koriandri ja ingveriga kanakoivad
Kellele meeldib koriander, neile meeldib see retsept. Värske koriandri ja kuivatatud koriandriseemnetega maitsestatud kanakoivad, millele lisaks veel veidi ingverit ja sidrunit.
Foto: Ragne Värk
Koostisosad
-
- 4 Rannamõisa jahutatud broilerikoiba
- soola
- 1 sibul
- 1 tl koriandriseemneid
- kimp värsket koriandrit
- 0,25 sidrunit
- 50 g ingverijuurt
- 2 dl vett
Valmistamine
Maitsesta broilerikoivad korralikult soolaga ning rpruunista need mõlemalt poolt pannil õlis kuldseks. Aseta ühe kihina ahjuvormi. Viiluta sibul ning pane pannile. Uhmerda koriandriseemneid veidi ning lisa samuti pannile. Pruunista paar minutit ning seejärel aseta segu kanakoibadele. Haki koriander ning aseta vormi. Koori ingverijuur ning lõika sidruniveerand kolmeks sektoriks (eemalda sidrunilt koor). Lisa ingver ja sidrunisektorid kanakoibade vahele. Vala vesi vormi ning kata vorm kaane või fooliumiga ning küpseta ahjus 175 kraadi juures 40 minutit.
Vee asemel võid retseptis kasutada ka puljongit või valget veini