2
30 min
Supid
Laktoosivaba!
Imeline kõrvitsasupp
Kõrvitsasupp sobib söömiseks igal hooajal, kuid just jahedalt sügis-talvisel perioodil on see eriti mõnus! Selle supi valmistamine on lihtne ning olgugi, et valmib ilma kooreta/piimata, siis lõpptulemus on mõnusalt kreemjas ja siidine. Selles supis saad ideaalselt kasutada ära eelmise päeva kanapraest järelejäänud liha!
Koostisosad
-
- 0,5 sibulat
- 350 g kõrvitsa viljaliha
- 5 dl puljongit
- 1 kartul
- jupp ingverit
- soola, pipart
- 0,5 tl kurkumit
- 100 g küpsetatud kanaliha
- hernevõrseid (serveerimiseks)
Valmistamine
Haki sibul ning prae paksupõhjalises potis õlis klaasjaks. Poole pealt lisa kõrvitsatükid. Vala potti puljong, lisa kooritud ja tükeldatud kartul, ingveritükid ning maitsesta soola-pipraga. Keeda kuni köögiviljade pehmenemiseni. Seejärel püreesta supp, lisa segades kurkum, maitsesta lõplikult ning kuumuta uuesti keemiseni. Serveeri kanaliha ja hernevõrsetega!