Krõbedad maapähklivõi broileripoolkoivad
Need broileripoolkoivad jäävad tõeliselt maitsvad maapähklivõikastmes. Maapähklivõi, sinep ja laim on üks huvitavamaid kooslusi ja sobivad broileripoolkoibadega imehästi. Maitselt ja konsistentsilt meenutab see KFC restorani krõbedaid kanatooteid, aga see retsept on tehtud palju tervislikumas võtmes. Kusjuures selle valmistamine on väga lihtne!
Koostisosad
-
- 6 Rannamõisa broileripoolkoiba
- 50 g maapähklivõid
- 2 tl Dijoni sinepit
- 30 g porrulauku ( 5-6 viilu porruulauku)
- 4 rohelist sibulat
- 0,5 laim (sektoriteks lõigatud)
- 0,5 laimi mahl
- sool/pipar
- oliiviõli
Valmistamine
Sega omavahel maapähklivõi, sinep, porrulaugu viilud, tükeldatud roheline sibul, laimi mahl, sektoriteks lõigatud laimiviilud, oliiviõli ja maitsesta segu soola ning pipraga. Tõsta broileripoolkoivad õliga määritud ahjuvormi ning vala peale maapähklivõi kaste. Sega kõik omavahel läbi, nii et broileri poolkoivad oleks täielikult maapähklivõikastmega koos. Küpseta broilerikoibasid 180 kraadi juures 25 minutit, sis sega ja kata fooliumiga ning küpseta veel 30 minutit. ( Vahepeal sega veel broileripoolkoibasi.)