Krõbekanavorm pastaga
Siin lõunasöögis on ühendatud kaks imehead komponenti – pannil krõbedaks praetud kana ning pasta. Lõpptulemuseks on imemaitsev roog kogu perele!
Koostisosad
-
- 300 g meelepärast pastat
- 550 g Rannamõisa jahutatud kanafileed
- jahu, riivsaia (paneerimiseks)
- 2 muna
- 300 g pastakastet
- 125 g mozzarellat
- 75 g parmesani, riivituna
- 3 sl värsket peterselli, hakituna
- soola, pipart
Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees valmis, nõruta lohakalt. Samal ajal lõika kanafilee tükkideks, maitsesta soola-pipraga. Pane ühte kaussi jahu, teise lahtiklopitud munad ning kolmandasse riivsai. Paneeri kanatükke esmalt jahus, seejärel munasegus ning kõige viimasena kata riivsaiaga. Küpseta pannil õlis kanatükid mõlemalt poolt kuldpruuniks.
Sega keedetud pasta pastakastmega ning maitsesta. Laota pool kogusest ahjuvormi tõsta sellele pooled küpsetatud kanad, kata poole koguse mozzarella ning parmesaniga ning raputa peale pool hakitud petersellikogusest. Tõsta vormi ülejäänud pasta, paneeritud kanatükid, juustud ning kata peterselliga. Küpseta vormi pöördõhurežiimil 175 kraadi juures ca 20 minutit.