4
20 min
Supid
Lihtne
Külmsupp suitsukana ja rukolaga
Külmsupp on suvise aja üks mõnusamaid roogasid – see on maitsev, jahutav ning toitev!
Koostisosad
-
- 400-450 g Rannamõisa suitsutatud kanakintsuliha
- 100 g sinihallitusjuustu
- 125 g marineeritud kurki
- 8 redist
- 2 peotäit rukolalehti
- 1 tl hakitud tüümiani
- 4 sl päikesekuivatatud tomateid, hakituna
- 50 g riivitud juustu
- 0, 75 tl Sriracha´t
- 1 sl kooritud kanepiseemneid
- 2 sl oliiviõli
- sojakastet. pipart, suhkrut
- 1 l keefirit
Valmistamine
Tükelda suitsukana, sinihallitusjuustu, kurk ja redised. Pane kõik ained (va keefir) kaussi ning maitsesta sojakastme, pipra ja suhkruga. Lase maitsestuda vähemalt 10 minutit ning seejärel vala peale keefir. Maitsesta lõplikult ning serveeri!