4
15 min
Supid
Gluteenivaba
Külmsupp värske kartuli ja kanaga
Pole kahtlustki, et üks kõige parem supp soojal suvepäeval on külmsupp:)
Koostisosad
-
- 3 keedetud värsket kartulit
- 0,5 kurki
- 4 muna, keedetuna
- 250-300 g küpsetatud linnuliha
- värsket tilli, hakituna
- 100 g herneid
- 1 väike porgand, riivituna
- 2 sl oliiviõli
- 1 tl valgeveiniäädikat
- 1 l keefiri
- soola, pipart, suhkrut
Valmistamine
Tükelda retsepti 4 esimest komponenti meelepärasteks tükkideks. Lisa, till, herned ja riivporgand. Sega juurde oliiviõli, valgeveiniäädikas ning maitse järgi soola, pipart ja suhkrut. Sega läbi ning jäta segu maitsestuma ca pooleks tunniks. Seejärel sega juurde keefir ning maitsesta lõplikult. Kaunista meelepäraselt!