4
40 min
Supid
Külmsupp rukola ja kanalihaga
Suvisel ajal on külmsupid vastupandamatud, isegi siis, kui väljas on veidi jahedam, kui suvele kohane. Järgnevalt üks imehea supp, mis valmib kiirelt ning lihtsalt. Nagu külmsuppides ikka, siis saab ka siin kasutada ära grillpeost järelejäänud liha.
Koostisosad
-
- 2 tomat
- paar peotäit rukolalehti
- 4 sl palsamiäädikat
- 200 g kurki
- 50 g sinihallitusjuustu
- 400 g küpsetatud kanaliha
- 1 dl keefiri
- 2 sl peterselli, peeneks hakituna
- soola, pipart
Valmistamine
Tükelda tomatid ning sega kokku rukolalehtede, tükeldatud kurgi, peterselli ja murendatud sinihallitusjuustuga. Sega juurde palsamiäädikas ning maitseks soola, pipart. Lase võimalusel maitsestuda ca 30 minutit. Seejärel sega juurde kanaliha ning keefir. Soovi korral lisa ka riivitud ja keedetud peeti! Serveeri.