postthumb
2
15 min
Pearoog
Gluteenivaba

Laimimarinaad broilerifileele

Marinaadi valmistamine pakub lisaks kokkamisrõõmule ka hea võimaluse omada kontrolli selle üle, millest toit koosneb. See suurendab teadlikkust toitumisest, mis on oluline tervisliku ja toitainerikka toidukorra valmistamisel. Kuna suvi on grillimise kõrgaeg, jagan üht lihtsat väheste koostisosadega retsepti, mis aitab suvise söögi tervislikuna hoida.

 

 

Laim2(900)

Foto: Henri Ruul

 

 

Koostisosad

    • 250g Rannamõisa broilerifileed (steigid)
    • 1 laim
    • 1 küüslauguküüs
    • Värsket peterselli
    • Maitsetsamiseks meresoola ja pipart

Valmistamine

Marinaadi valmistamiseks lõika sobivad broilerifilee tükid. Sega kokku marinaad: oliiviõli, riivitud laimikoor, seejärel pigista mahl poolest laimist. Lisa juurde petersell, meresool ja pipar. Vala marinaad sulguriga säilituskotti ja ja sega broilerifileed selles läbi. Seejärel jäta liha marinaadi ja hoia seda üleöö külmkapis.

Kui grill on kuum, küpseta steigid mõlemalt poolt. Siia kõrvale sobivad hästi erinevat värvi juurviljad.

Head isu!

henrinimi

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun