postthumb
4
20 min
Pirukad

Lapsed Köögis: Teistmoodi pitsad

Seekord kokkame taas lastega! Valmimas on midagi tervislikku! Lapsed ei pea nüüd ehmuma, sest valmivad pitsad, millel põhjaks näkileivad, katteks aga küpsetatud juustukuhja all suitsukana, paprika ja kodujuust. Selle retsepti põhjana on kasutatud kaerajahust näkileibasid, mis on tavapärasest näkileivast tunduvalt heledamad ning pisut paksemad. Needsamad näkileivad aga võid asendada ka riisi- või maisigalettidega.

Koostisosad

Valmistamine

Määri näkileibadele tomatipasta ning raputa peale paprikatükid. Seejärel aseta pitsadele suitsukanaviilud ning kodujuust. Maitsesta soola-pipraga. Kõige peale aseta riivjuust. Küpseta pitsasid ahjus 200 kraadi juures seni, kuni juust on sulanud.

Näkileivad võid asendada ka gluteenivabade riisi- või maisigalettidega!

Foto: Ragne Värk

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun