Lihtne ühepajatoit
See on toit, mida valmistatakse igas peres isemoodi – kes eelistab kana, kes loomaliha, kes teeb selle roa hoopis ilma lihata. See retsept valmib kerge kanalihaga, millele on seltsiks ka pisut rasvarohkem pardikoib. Viimane annab toidule juurde maitset ning viimistleb lõpptulemust!
Koostisosad
-
- 2 Rannamõisa jahutatud broilerikoiba
- 1 Rannamõisa jahutatud pardikoib
- 2 loorberilehte
- kimp tilli
- 4 porgandit
- 1 kaalikas
- 1 (ca 300g) pastinaak
- 4-5 kartulit
- 400 g kapsast
- soola, pipart
- vett
Valmistamine
Pane linnuliha potti, lisa loorberilehed ja till. Puhasta, koori ja tükelda köögiviljad. Aseta potti porgandi-, kaalika- ja pastinaagitükid, maitsesta heldelt soola ja pipraga. Vala seejärel potti vesi - niipalju, et kõik oleks täpselt kaetud. Seejärel lase vesi keema, kata kaanega ning hauta madalal kuumusel (kergelt podisedes) tunnike. Seejärel lisa kartul ning 15 min hiljem kapsas. Peale kapsa lisamist eemalda potist linnuliha ning eemalda liha kontidelt. Tükelda meelepärasteks tükkideks ning lisa siis tagasi potti. Maitsesta lõplikult ning serveeri!