4-le
20-30 min
Võileivad
Lihtsad lihapallid
Suvisel piknikul või aiapeol, kus on palju lapsi, on need lihapallid kindel minek. Tavapärase jahu või riivsaia asemel on lihamassi paksendamiseks lisatud törts odrajahu, et tulemus veidi tervislikum oleks.
Koostisosad
-
- 450 g Rannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha
- 1 sl tomatipestot
- 1 tl teralist sinepit
- 1 sl kuhjaga odrajahu
- soola, pipart
Valmistamine
Sega lihamass tomatipesto, sinepi ja odrajahuga. Maitsesta soola ja pipraga. Veereta käte vahel pallikesed (mida võib soovi korral veel odrajahus veeretada) ning küpseta pannil valmis. Lisa lihapallidesse ka oma lemmikürte! Head nii soojalt kui ka külmalt (võileival).
Retsept: Andra Kalda (retseptikas.blogspot.com)