postthumb
6-le
Pastaroad

Lindströmi lihapallid tomatikastme ja spagettidega

Kuulsad peediga lihapallid, mis vahelduseks valmistatud kalkunihakklihast. Serveerida võib spagettidega või traditsioonilise kartulipüreega.

Koostisosad

  • Lihapallid
    • 500 g Rannamõisa Hakitud kalkuni kintsuliha
    • soola ja musta pipart
    • 2 keedetud ja püreeritud kartulit
    • 1 muna
    • 1 dl vett
    • 1 keskmine keedetud ja riivitud peet
    • 1 väiksem peeneks hakitud sibul
    • praadimiseks õli
  • Tomatikaste
    • 1 sibul
    • 2 küüslauguküünt
    • 400 g tomatipüreed
    • 1 dl vasikapuljongit
    • 1 tl suhkrut
    • soola ja musta pipart
    • 1 tl kuivatatud basiilikut
    • serveerimiseks spagette

Valmistamine

Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Sega hulka püreeritud kartulid ja lahtiklopitud muna. Vala taignasse vesi. Lisa peet ja sibul. Sega ühtlaseks. Vormi märgade käte vahel pallikesed ja prae pannil õlis 3 minutit. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae veel paar minutit. Vala juurde tomatipüree ja puljong. Maitsesta suhkru, soola, musta pipra ja basiilikuga. Lase vaiksel tulel keeda 5 minutit. Serveeri keedetud spagettidega.


Foto: Angeelika Kang

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun