6-le
Pastaroad
Lindströmi lihapallid tomatikastme ja spagettidega
Kuulsad peediga lihapallid, mis vahelduseks valmistatud kalkunihakklihast. Serveerida võib spagettidega või traditsioonilise kartulipüreega.
Koostisosad
-
Lihapallid
- 500 g Rannamõisa Hakitud kalkuni kintsuliha
- soola ja musta pipart
- 2 keedetud ja püreeritud kartulit
- 1 muna
- 1 dl vett
- 1 keskmine keedetud ja riivitud peet
- 1 väiksem peeneks hakitud sibul
- praadimiseks õli
-
Tomatikaste
- 1 sibul
- 2 küüslauguküünt
- 400 g tomatipüreed
- 1 dl vasikapuljongit
- 1 tl suhkrut
- soola ja musta pipart
- 1 tl kuivatatud basiilikut
- serveerimiseks spagette
Valmistamine
Maitsesta hakkliha soola ja pipraga. Sega hulka püreeritud kartulid ja lahtiklopitud muna. Vala taignasse vesi. Lisa peet ja sibul. Sega ühtlaseks. Vormi märgade käte vahel pallikesed ja prae pannil õlis 3 minutit. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae veel paar minutit. Vala juurde tomatipüree ja puljong. Maitsesta suhkru, soola, musta pipra ja basiilikuga. Lase vaiksel tulel keeda 5 minutit. Serveeri keedetud spagettidega.