Linnuliha snäkilaud
Teeme nädalavahetuseks ühe uhke ja väga maitsva linnuliha snäkilaua ning naudime seda täiel rinnal! Linnuliha snäkid on suurepärane alternatiiv rasvasematele snäkkidele. Minu lemmikuks osutasid kananagitsad maisihelbepaneeringus. Kananagitsad maisihelbepaneeringus on väga sarnane KFC kananagitsatele, kuid see retsept on palju tervislikumas võtmes. Proovi järele! Tervislikum variant tavaliselt snäkilauast!
Mõnusat katsetamist!
Koostisosad
-
Kananagitsad maisihelbepaneeringus
- 1 Rannamõisa broilerifilee
- 1 muna
- 1 tl sinepit
- sool/pipar
- 100 g maisihelbeid
-
BBQ kanafilee snäkid
- 1 Rannamõisa broilerifilee
- oliiviõli
- sool/pipar
- Mustasi seesamiseemneid
-
Broileritiivad ja BBQ kaste
- 600 g Rannamõisa broileritiibasid
- 70 g BBQ kastet
- 30 g ketsupit
- 10 g worcestershire kastet
- sool/pipar
Valmistamine
Valmista kõigepealt broileritiivad. Selleks keeda tiibasid soolaga maitsestatud väheses vees 5 minutit. Kurna vesi ja tõsta tiivad ahjuplaadile, maitsesta oliiviõli, soola ja pipraga. Küpseta tiibasid ahjus 175 kraadi juures 45 minutit. Valmista BBQ kaste. Selleks sega kastme koostisained omavahel ühtlaseks massiks. 5 minutit enne tiibade valmimist, määri tiibadele pool BBQ kastme kogusest ja küpseta 5 minutit veel.
Kananagitsate jaoks klopi kaussi üks muna lahti, lisa juurde sinep ja maitsesta soola ning pipraga. Purusta maisihelbed väikeseks puruks. Lõika kanafileest meelepärased tükid ning paneeri need kõigepealt munas ja siis maisihelbe purus. Prae kananagitsad oliiviõlis kuldseks ning maitsesta vajadusel soolaga.
Kanafilee BBQ snäkkide valmistamiseks lõika fileest meelepärased tükid. Prae kiirelt kuldseks. Maitsesta soola ja pipraga. Vala kanafilee tükkidele BBQ kaste ja kuumuta segades läbi. Raputa peale seesamiseemneid ja serveeri.