3 lihtsat retsepti värsketest köögiviljadest grillitud linnuliha juurde
Tahame Teiega jagada kolme lihtsat lisandiretsepti, mis sobivad imehästi grillitud linnuliha juurde.
30 minutit aktiivset kokkamist ja toidulaud ongi tervisliku ning maitsva toiduga kaetud.
Koostisosad
-
Kartulid
- 400 g (värskeid) kartuleid
- meresoola
- pipart
- 1 sl võid
- 3 oksa värsket tilli
-
Värske kurgisalat
- 4 lühikest värsket kurki
- meresoola
-
Sidruni-oliiviõlikaste
- 1 sidruni mahl
- meresool/pipar
- 7 sl oliiviõli
Valmistamine
Pane kartulid soolaga maitsestatud vette keema, keeda kuni kartulid piisavalt pehmed.
Kui kartulid pehmed kurna vesi ja kalla kartulid uuesti potti, lisa või, soola, pipar ja till ning sega potis kiirelt läbi. Serveeri.
Salati jaoks tõmba juurviljakoorijaga kurgist pikuti õhukesed viilud ja aseta taldrikule, maitsesta soolaga.
Kastme jaoks sega omavahel sidrunimahl,oliiviõli ja maitsesta soola pipraga.
Kurgisalatile nirista väheke sidruni-oliiviõlikastet peale, kindlasti ära sellega liialda, sest kaste on hapukas ja võib varjata kurgi hea värske maitse ära.
Kastet saad kasutada ka teiste värskete salatite juures.
Sobib hästi grillitud linnuliha juurde.