postthumb
4
40 min
Pearoog
Klassika

Lihtne magushapu kana

Lihtne ka kodune kanaroog, mis on meeltmööda kõigile!

Koostisosad

    • 800 g Rannamõisa jahutatud kanakintsuliha
    • soola, pipart
    • maisitärklist (paneerimiseks)
    • 1 sibul, hakituna
    • 3 küüslauguküünt, peeneks hakituna
    • Pöidlaotsa suurune jupp ingverit, hakituna
    • 1 paprika, tükeldatuna
    • 1 porgand, riivituna
    • seesamiseemneid
  • Kaste:
    • 3 sl riisiäädikat
    • 4 sl pruuni suhkrut
    • 50 g sojakastet
    • 6 sl tomatiketšupit
    • 50 g magusat tšillikastet
    • ca 50 ml vett

Valmistamine

Tükelda kanaliha, maitsesta kergelt soola ja pipraga ning paneeri seejärel lihatükke maisitärklises. Kuumuta pannil õli ning prae kanaliha kõrgel kuumusel läbi. Tõsta pannilt. Samale pannile lisa sibul, küüslauk, ingver, paprika ja porgand ning kuumuta keskmisel kuumusel läbi. Tõsta pannile tagasi kana ning sega kõik läbi. Sega kokku kastmeained, vajadusel maitsesta täiendavalt. Vala kaste pannile ning kuumuta läbi, lisa vajadusel vett, kui segu liialt pakseneb. Maitsesta lõplikult ning serveeri koos keedetud riisi ja peale puistatud seesamiseemnetega.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun