4
40 min
Pearoog
Klassika
Lihtne magushapu kana
Lihtne ka kodune kanaroog, mis on meeltmööda kõigile!
Koostisosad
-
- 800 g Rannamõisa jahutatud kanakintsuliha
- soola, pipart
- maisitärklist (paneerimiseks)
- 1 sibul, hakituna
- 3 küüslauguküünt, peeneks hakituna
- Pöidlaotsa suurune jupp ingverit, hakituna
- 1 paprika, tükeldatuna
- 1 porgand, riivituna
- seesamiseemneid
-
Kaste:
- 3 sl riisiäädikat
- 4 sl pruuni suhkrut
- 50 g sojakastet
- 6 sl tomatiketšupit
- 50 g magusat tšillikastet
- ca 50 ml vett
Valmistamine
Tükelda kanaliha, maitsesta kergelt soola ja pipraga ning paneeri seejärel lihatükke maisitärklises. Kuumuta pannil õli ning prae kanaliha kõrgel kuumusel läbi. Tõsta pannilt. Samale pannile lisa sibul, küüslauk, ingver, paprika ja porgand ning kuumuta keskmisel kuumusel läbi. Tõsta pannile tagasi kana ning sega kõik läbi. Sega kokku kastmeained, vajadusel maitsesta täiendavalt. Vala kaste pannile ning kuumuta läbi, lisa vajadusel vett, kui segu liialt pakseneb. Maitsesta lõplikult ning serveeri koos keedetud riisi ja peale puistatud seesamiseemnetega.