2
45 min
Lõunasöök
Maitsev
Mahedad kanakoivad
Lihtne idee lõuna- või õhtusöögiks. Hoisin kastmega maitsestatud kanakoivad jäävad lõpptulemusena äärmiselt maitsvad. Serveeri riisi, tatra või muu meelepärasega.
Koostisosad
-
- 300 g Rannamõisa jahutatud broilerikoibasid
- soola, pipart
- 1 sl hoisin kastet
- 1 sl teriyaki kastet
- 1 küüslauk
- 2 sl oliiviõli
Valmistamine
Maitsesta broilerikoivad korralikult soola ja pipraga kokku. Sega kokku hoisin kaste ja teriyaki ning hõõru linnuliha seguga kokku, aseta ahjuvormi. Lõika küüslaugul ülemine osa ära ning tõsta poolitatud küüslaugupea ahjuvormi. Nirista koibadele oliiviõli ning küpseta 180 kraadi juures 45 minutit. Serveeri.
PS! Kui koivad hakkavad üleliigselt lõpus pruunistuma, siis kata need fooliumiga.