postthumb
4
1 h 15 min
Pearoog
Toitev

Mahlased kanakoivad odratangude ja porgandiga

See on üks lihtne retsept, mis ei vaja üleliia ettevalmistamist ega ka keerulisi komponente. Vaja on vaid kanakoivad pannil pruunistada ning seejärel kogu roog ahju küpsema panna. Eriti mugav on selle valmistamiseks kasutada küpsetusvormi, mis võib rännata otse pliidilt ahju!

Koostisosad

    • 4 kanakoiba
    • soola, pipart
    • 0,5 sibulat
    • 3 porgandit
    • paar peotäit odratangu
    • 3 loorberilehte
    • 7,5 dl köögiviljapuljongit
    • 4 sl tomatipastat
    • 2 sl hakitud peterselli

Valmistamine

Kuumuta potis pisut õli, lisa kanakoivad (naha pool alla) ning pruunista need mõlemalt poolt. Maitsesta soola ja pipraga. Viiluta sibul ning lõika puhastatud ja kooritud porganditest viilud või kangid. Lisa köögiviljad vormi ning kuumuta läbi. Loputa odratang väga hoolikalt voolava vee all! Lisa seejärel ka odratangud, loorberilehed, puljong, tomatipasta ning petersell.  Sega läbi ning kuumuta umbes minutijagu. Seejärel aseta vorm ahju (kata kaanega) ning küpseta 180 kraadi juures 50-60 minutit.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid eesmärgiga tagada veebilehe mugavam ja sujuvam kasutamine. Klõpsates nupul „Nõustun“, olete nõus küpsiste kasutamisega oma seadmes. Küpsistest saate loobuda igal ajal, muutes kasutatava seadme veebilehitseja seadistusi ja kustutades salvestatud küpsised. Rohkem infot siin. Nõustun